LA DINAMICA GEOMORFOLOGICA ACTUAL, RESPONSABLE DEL SUBMINISTRAMENT DE CABALS SOLIDS EN UNA CONCA MUNTANYOSA: LA CONCA DE LA BAELLS (ALT LLOBREGAT).

Autor: CLOTET PERARNAU M. NURIA
Año: 1983
Universidad: BARCELONA
Centro de realización: DEPARTAMENTO DE GEOMORFOLOGIA Y TECTONICA.- FACULTAD DE CIENCIAS GEOLOGICAS.-UNIVERSIDAD DE BARCELONA.
Centro de lectura: GEOLOGIA
Director: FONTBOTE MUSSOLAS JOSE M.
Tribunal: FONTBOTE MUSSOLAS JOSEP MARIA , SOLE SABARIS LLUIS , SOLE SUGRAÑES LLUIS , SALA SANTJAUME MARIA , TRILLA ARRUFAT JOSEP
Resumen de la tesis

EL TREBALL CONSTA DE DOS GRANS APARTATS: L'ANALISI GLOBAL DE LA CONCA DE LA BAELLS I UN SEGUIT D'ESTUDIS DETALLATS QUE ENS PERMETEN OBTENIR DADES QUANTITATIVES SOBRE L'APORTACIO DE SOLIDS A LA XARXA FLUVIAL. L'ANALISI DE TOTA LA CONCA ESTA FONAMENTAT EN L'INVENTARI DE LES CARACTERISTIQUES DELS LLITS FLUVIALS. A PARTIR DE LES RELACIONS EXISTENTS ENTRE Q LLIT/ SUPERFICIE CONCA HEM ESTABLERT L'INDEX D'ACTIVITAT MORFOGENICA DE CADA CONCA QUE REPRESENTA UNA CLASSIFICACIO ORDINAL DE LA TORRENCIALITAT I DE LA CAPACITAT DE LES CONQUES. ELS ESTUDIS DETALLATS ESTAN DESTINATS A OBTENIR UNA VALORACIO DEL SUBMINISTRAMENT QUE REPRESENTEN ALGUNS SECTORS DEGRADATS I LES REPERCUSIONS QUE TENEN AQUESTES APORTACIONS DE SEDIMENTS EN EL REBLIMENT DE L'EMBASSAMENT DE LA BAELLS.