ESTUDI DE LA PSICOPATOLOGIA NARCISISTA FEMENINA A L'OBRA DE MERCE RODOREDA.

Autor: POCH BULLICH JOAQUIN
Año: 1982
Universidad: BARCELONA
Centro de realización: DEPARTAMENT DE PSICOLOGIA FISIOLOGICA DE LA SECCIO DE PSICOLOGIA DE LA FACULTAT DE FILOSOFIA Y CIENCIES DE LA EDUCACIO I DOMICILI PARTICULAR.
Centro de lectura: MEDICINA
Director: BALLUS PASCUAL CARLOS
Tribunal: CORBELLA CORBELLA JACINTO , SARRO BURBANO RAMON , MOLAS BATLLORI J. , ABELLA GIBERT DELFIN , BALLUS PASCUAL CARLES
Resumen de la tesis

S'HA TRACTAT DESTUDIAR ELS PERSONATGES FEMENINA DE L'OBRA RODOREDIANA DES D'UN PUNT DE VISTA PSICOPATOLOGIC (AMB EL D.S.M. III) I PSICOANALITIC TENINT MOLT EN COMPTE LES APORTACIONS DE L'ESCOLA KLEINIANA. ELS PERDONATGES TRIATS SON: ALOMA NATALIA CECILIA CE TERESA GODAY SOFIA VALLDAURA MARIA FARRIOLS. AIXO ES AIXI PERQUE SON ELS PERSONATGES AMB MES DADES BIOGRAFIQUES. ES DEMOSTRA UNA ESTRUCTURA NARCISISTA COMUNA A TOTES ELLES QUE COINCIDEIX AMB EL DIAGNOSTIC GENERAL DE TRANSTORNS DE LA PERSONALITAT . S'ESTUDIA COM EN AQUESTA PATOLOGIA APAREIXEN UNS SIMPTOMES LLIGATS A LA CONDICIO FEMENINA (RELACIONS AMB ELS PARES SEXE MASCULI APARALLAMENT I MATERNITAT) BEN CARACTERISTICS I FINS ARA NO TINGUTS COM A TALS. S'ESTUDIA TAMBE EL VALOR PEDAGOGIC DE LA UTILITZACIO DE L'OBRA D'ART EN L'ENSENYAMENT DE LA PSICOPATOLOGIA. ES FAN UNES CONSIDERACIONS SOCIOLOGIQUES SOBRE ELS MITES SOCIALS VERS LA CONDICIO DE LA DONA. TAMBE ES CONSIDERA LA RELACIO AMB ELS ESTATS LIMIT .
Materias relacionadas